Mexicul Magic

Durata circuit
Categorie: Discover
Grad de dificultate: Moderat

Mexicul Magic


Vă invităm să descoperiți alături de Explore Travel uluitoare vestigii ale civilizațiilor precolumbiene, centre urbane pitorești din perioada colonială, înscrise pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO sau pe cea a celor peste 130 declarate de Guvernul Mexican Orașe Magice, toate formele de relief din America Centrală, de la munte la mare, bucurându-vă de priveliști de neuitat: canioane amețitoare, lacuri și cascade cu apă cristalină, jungle tropicale, plaje imaculate cu ape de turcoaz!

Experiențe incluse în ofertă

 • Vizitam Mexico City, una dintre cele mai mari metropole din lume, situata la 2400 m altitudine;
 • Ne plimbam cu gondolele multicolore Trajineras pe canalele Venetiei Mexicului
 • Descoperim Orasele Magice ale civilizatiei aztece
 • Vizitam situri arheologice celebre, aflate in patrimoniul UNESCO, ce sunt graitoare marturii ale civilizatiei si culturii mayase;
 • Ne bucuram de plaja, soare si mare in vestita statiune turistica Playa del Carmen;
 • Ne delectam cu gastronomia locala autentica, descoperind cafenelele detinute de localnici si strazile cu standuri de mancare mexicana.

Itinerariu

Afla ce cuprinde acest circuit.

Joi, 11.05.2023, ne întâlnim la ora 05:00  în Aeroportul Henri Coandă și plecăm spre Frankfurt cu zborul LH1423, cu decolare la 06:25.

Sosim în Frankfurt la 07:55 și continuam catre Mexico City cu zborul LH498 (13:30-18.30).

 

Vineri, 12.05.2023,  in această zi vom vizita Mexico City, una dintre cele mai mari metropole din lume, cu o populație de 25 milioane de locuitori, situată la altitudinea de 2400 m.  Dimineața vom vizita Muzeul Național de Antropologie, muzeu unic în lume, ce adăpostește cea mai bogată colecție de artefacte precolumbiene din Mexic.

Vom continua cu un tur în centrul istoric al orașului - ZócaloUNESCO, unde vom vedea Palatul Național, construit pe ruinele unui palat aztec, impozanta Catedrală Metropolitană, El Sagrario și vestigiile Marelui Templu din anticul Tenochtitlan, capitala Imperiului Aztec.

După-amiază vom ajunge în renumitul cartier Coyoacan, unde vom vizita Casa Azul, casa natală a renumitei pictorițe Frida Kahlo.

Următoarea oprire o vom face la XochimilcoUNESCO, Veneția Mexicului, pentru o plimbare cu tradiționalele bărci ”Trajineras” pe canalele străjuite de vegetație luxuriantă

 

 • Cazare in Mexico City : Hotel Casa Blanca 4* sau similar
 • Nivel cazare: superior
 • Mese: mic dejun la hotel, cina la restaurant local
 • Experiente: Tur al orasului ZócaloUNESCO

 

Sâmbătă, 13.05.2022 inainte de a părăsi Mexico City vom vizita Bazilica Fecioarei Maria de Guadalupe, Sanctuar Național al Mexicului, unde se păstrează țesătura pe care, în sec. al XV‑lea, a apărut în mod miraculos imaginea Fecioarei.

La TeotihuacanUNESCO (”locul unde au fost creați zeii”), unul dintre cele mai impresionante oraşe ale civilizației aztece, cu peste 200.000 de locuitori în epoca sa de glorie, vom admira monumente impresionante: Templul lui Quetzalcoatl (Şarpele cu Pene), piramidele Soarelui și Lunii, Calea Morţilor, flancată de temple şi palate, dintre care se remarcă Palatul Tepantitla, decorat cu picturi murale.

Următoarea oprire o vom face la impresionantul Apeduct Father Tembleque, care poartă numele unui călugăr spaniol. Apeductul, lung de 45 km, a fost construit între anii 1553 și 1570, adaptându-se reliefului, cele mai spectaculoase fiind porțiunile cu arcade de până la 39 m înălțime, care traversează râpe și văi.

Ne deplasăm apoi spre Orașul Magic Cholula, al cărui simbol este Marea Piramidă care, conform Cărții Recordurilor Guinness, este cea mai mare din lume ca volum. În perioada colonială piramida era acoperită deja de pământ și vegetație, semănând cu un deal, pe care a fost construită o biserică dedicată Fecioarei.

După-amiază vom ajunge la PueblaUNESCO, cel de-al patrulea oraș al Mexicului, fondat în 1531, unde vom vedea Zocalo – Piața Centrală, pe laturile căreia se înalță Palatul Guvernului Statului Puebla, Casa de los Muñecos (Casa Păpușilor), încântător exemplu de artă barocă, Teatrul și Catedrala. În apropiere se află cartierul artiștilor și renumita piață de artizanat El Parian, înconjurată de case decorate cu plăci de faianță.

 

 • Nivel cazare: superior
 • Mese: mic dejun si cina in restaurantul hotelului
 • Experiente: Vizitam apeductul Father Tembleque

Duminica, 14.05.2023, prima vizită din această zi o vom face la Cuernavaca, capitala și cel mai mare oraș din Statul Morelos. În centrul orașului vom admira Catedrala, Palatul Cortes, una dintre cele mai vechi clădiri din Mexic, reședință construită în 1526 de conchistadorul Hernan Cortes, Grădina Borda, Palatul Guvernamental, Grădina Juarez.

În continuare vom vizita Orașul Magic Metepec, cunoscut pentru frumoasele obiecte din ceramică fabricate aici, între care renumitul Arbore al Vieții. Vom face o plimbare în centrul orașului, unde vom vedea Piața Juarez, cu spectaculoasa Tlanchana - o sirenă din ceramică, Primăria, Capilla del Calvario și fosta mănăstire San Juan Bautista.

Seara vom ajunge în MoreliaUNESCO, capitala și cel mai populat oraș din statul Michoacan, oraș renumit pentru clădirile sale coloniale din piatră roz, majoritatea în stil baroc.

 

 • Cazare in Palenque: Hotel Estanza 3*  sau similar
 • Nivel cazare: standard
 • Mese: mic dejun si cina la hotel
 • Experiente: Exploram orasul Morelia

Luni dimineata, 15.05.2023, vom face turul orașului Morelia, prilej cu care vom vedea Catedrala, Palatul Guvernatorului, inițial seminar teologic Palatul Clavijero - în prezent Centru Cultural, Plaza de Armas, inima orașului vechi, celebra fântână Tarascas și Apeductul construit între 1785 și 1789 din piatra roz specifică orașului, pentru a alimenta cu apă potabilă 30 de fântâni și 150 de rezervoare private.

Următorul obiectiv este Orașul Magic Tlaquepaque,, unde vom vedea Grădina Jidalgo, pe laturile căreia se află frumoasele biserici Nuestra Señora de la Soledad și San Pedro, dar și faimosul El Parian, o clădire tipică, în care funcționează restaurante și baruri în care se poate degusta mâncare tradițională în ambianța creată de mariachi.

 

 • Cazare in Guadalajara: Hotel De Mendoza 4* sau similar
 • Nivel cazare: superior
 • Mese: mic dejun la hotel, cina la un restaurant local
 • Experiente: Vizitam situl mayas Yaxchilan

 

Marti, 16.05.2023, in cursul dimineții vom vizita orașul Guadalajara, și vom admira monumentele sale emblematice: Arcos de Guadalajara, fântâna Minerva, Primăria, clădire în stil colonial cu o pictură murală reprezentând înființarea Guadalajarei, realizată de Gabriel Flores, Plaza de Armas, Catedrala, una dintre cele mai importante din Mexicul colonial, Palatul Guvernului Statului Jalisco, Teatrul Degollado, Hospicio CabanasUNESCO, fost orfelinat și adăpost pentru invalizi și bătrâni, a cărui capelă este decorată cu picturi murale realizate de renumitul pictor Jose Clemente Orozco.

După-amiză timp liber la dispoziție pentru vizite individuale sau, opțional, excursie în orașele magice Tequila și Ajijic. Pe drumul spre Tequila veți trece prin regiunea cunoscută ca Paisaje de agaves y antiguas instalaciones industriales de Tequila”UNESCO, în traducere „Peisaj de agave și vechi instalații industriale de Tequila”, unde veți admira culturile de agave, din care se distilează renumita băutură. Veți vizita Orașul Magic Tequila și o distilerie de Tequila, după care vă veți îndrepta spre Lacul Chapala, cel mai mare lac din Mexic și principala sursă de apă potabilă pentru Guadalajara. Pe țărmul de nord al  lacului a fost fondat în anul 1531 Orașul Magic Ajijic, pentru străduțele sale înguste și casele tipice, decorate cu picturi murale de o mare diversitate. Cost suplimentar: ( 115 €/persoană, fără dejun inclus, fără băuturi).

» Notă: Excursia opțională se organizează pentru un grup de minimum 15 persoane la prețul indicat; include transport, intrări, însoțitor român vorbitor de engleză și ghid local.

 

 • Cazare in Guadalajara: Hotel De Mendoza 4* sau similar
 • Nivel cazare: superior
 • Mese: mic dejun la hotel
 • Experiente: Exploram Orasul Magic Tequila

Miercuri, 17.05.2023, transfer la aeroport și zbor spre Tuxla Gutierrez,  capitala statului Chiapas.

Marea atracție a acestei zile este plimbarea cu barca rapidă prin Canionul Sumidero, cu pereți de până la 1000 m înălțime și peisaje spectaculoase, printre care Cascada Bradului de Crăciun.

Următoarea vizită o vom face în orășelul cu totul special San Juan Chamula, locuit de indigenii Tzotzil Maya, care vorbesc propria limbă, de origine mayașă. Principala atracție este biserica San Juan, în care se practică un amestec de vechi obiceiuri  mayașe  și  tradiții catolice spaniole. Atenție! Vizitatorilor le este interzis să folografieze sau filmeze în interiorul bisericii.

Continuăm traseul spre Orașul Magic San Cristobal de las Casas.

 

 • Cazare in San Cristobal de Ias Casas: Hotel Manson del Valle 4* sau similar
 • Nivel cazare: standard
 • Mese: mic dejun la hotel
 • Experiente: Ne plimbam cu barca rapida prin Canionul Sumidero

 

Joi, 18.05.2023, Cascadele Aqua Azul, situate chiar în inima pădurii tropicale Chiapas, sunt de fapt cataractele râului Xanil - trepte cu înălțimi de până la 6 m între care s-au format bazine a căror apă bogată în carbonat de calciu își schimbă culoarea în funcție de iluminare. Pe alocuri cursul apei se desparte în două șuvoaie, separate de mici insule.

» Notă: Acest traseu este cunoscut pentru numeroase blocaje. În situații de forță majoră, se va folosi o rută alternativă pentru a ajunge în Palenque.

Plecăm spre situl PalenqueUNESCO, un excepțional exemplu de arhitectură mayașă. Datorită numeroaselor inscripții hieroglifice de pe monumentele sale arheologii au reușit să reconstituie o mare parte din istoria sitului.

 

 • Nivel cazare: standard
 • Mese: mic dejun si cina in hotel
 • Experiente: Vizionam cascadele Aqua Azul

Vineri dimineața, 19.05.2023,  vizităm situl arheologic Palenque, unde vom vedea Templul Inscripțiilor, cu mormântul vestitului rege K'inich Janaab Pakal, sau Pacal cel Mare, care a domnit 68 de ani, începând din anul 615, impresionantul Palat, un ansamblu de edificii construite de-a lungul a patru secole pe o terasă artificială și care aveau rol administrativ,de distracție și ritualic, temple construite deasupra unor piramide, care au primit numele elementelor decorative specifice: Templul Crucii, Templul Jaguarului, Templul Craniului etc ..

Plecăm spre coasta Golfului Mexic, trecând prin statele Chiapas, Tabasco și Campeche.

Sosim la CampecheUNESCO, capitala statului cu același nume, oraș-port fondat în anul 1540 pe locul vechiului oraș mayaș Can Pech de către Francisco Montejo y Leon, fiul Guvernatorului Yucatanului. Fortificațiile construite de spainoli pentru a-i proteja de atacurile dinspre mare sau dinspre uscat (Puerta de Mar, Puerta de Tierra, bastioanele care poartă nume de sfinți) sunt foarte bine conservate.

 

 • Cazare in Campeche: Hotel Francis Drake 4* sau similar
 • Nivel cazare: standard
 • Mese: mic dejun si dejun in hotel
 • Experiente: Vizitam Campeche

 

Prima vizită din această zi, 20.05.2022,  o vom face la UxmalUNESCO, sit arheologic foarte bine conservat, unde vom vedea monumente deosebit de interesante, decorate cu motive simbolice și numeroase reprezentări ale zeului ploii Chaac: Palatul Guvernatorului, Piramida Magicianului, Casa Țestoaselor, Casa Porumbeilor.

Pe  traseul spre Merida, capitala Statului Yucatan, dacă timpul permite, ne vom opri la Hacienda Yaxcopoil și la fosta mănăstire Sf. Francisc de Assisi din Uman.

Ajunși în Merida ne vom opri în Plaza Grande, înconjurată de Catedrală, Palatul Guvernului Statului Yucatan, Palatul Municipal și Casa Montejo, construită de fondatorul orașului. Vom parcurge bulevardul Paseo de Montejo, construit între 1888 și 1904, de la Monumentul Montejo, care îi reprezintă pe cei doi Montejo, tată și fiu, până la Monumentul Patriei, admirând frumoase clădiri, în stil neoclasic.

 

 • Cazare in Merida: Hotel Residential 4* sau similar
 • Nivel cazare: standard
 • Mese: mic dejun in hotel
 • Experiente: Exploram Merida si cele mai importante monumente

 

Duminica, 21.05.2023, plecăm spre renumitul sit mayaș Chichen ItzaUNESCO, declarat în 2007 una dintre cele 7 minuni ale lumii moderne. Printre cele mai importante monumente se numără Piramida lui Kukulcan, numită și Castelul, Observatorul, grupul celor O Mie de Coloane, Terenul de Pelotă, Fântâna Sacră (cenote), în care au fost descoperite osemintele celor sacrificați aici.

De la Chichen Itza ne îndreptăm spre Orașul Magic Valladolid, fondat în anul 1543, unde vom vedea fosta mănăstire San Bernardino de Siena, Palatul Municipal și Catedrala San Servacio.

Continuăm itinerariul spre Cancun, celebra stațiune a Mexicului de la Oceanul Atlantic.

 

 • Cazare in Cancun:  Hotel Occidental Costa 4* sau similar
 • Nivel cazare: standard
 • Mese: all inclusive
 • Experiente: Exploram Cancun si cele mai importante monumente

Marti, 23.05.2023, zi liberă la dispoziție pentru odihnă și relaxare pe malul Mării Caraibilor sau pentru o excursie opțională. Dintre numeroasele oferte vă recomandăm să alegeți Parcul Tematic Xel-Ha sau Isla Mujeres (Insula Femeilor).

Xel-Ha este o adevărată minune naturală, unde puteți înota printre peștii multicolori din golfurile și cenotele din parc, puteți coborî pe râu cu colacul, vă puteți întâlni cu delfinii și pisicile de mare în locuri special amenajate, vă puteți plimba prin junglă sau pur și simplu să vă relaxați într-un hamac, admirând peisajul.

Isla Mujeres, un paradis liniștit, renumit pentru plajele de nisip alb și apa cristalină, vă așteaptă cu diverse sporturi acvatice, magazine și locuri interesante. Orășelul Isla Mujeres, declarat Oraș Magic, este unul dintre primele din Mexic în care răsare soarele. Printre atracțiile insulei se numără MUSA – cel mai mare parc de Sculptură Subacvatică din lume, cu peste 400 de opere ale unor sculptori contemporani din Mexic și din alte țări, ferma de broaște țestoase, reciful Garrafon.

» Notă: Excursiile opționale de mai sus se organizează la fața locului.

 

 • Cazare in Cancun: Hotel Occidental Costa 4* sau similar
 • Nivel cazare: standard
 • Mese: all inclusive
 • Experiente: Exploram parcul tematic Xel-Ha

Marti, 23.05.2023, zi liberă la dispoziție pentru plajă, relaxare și vizite individuale sau excursie opțională la Coba și Tulum.

Excursia opțională vă va oferi ocazia să descoperiți două importante situri mayașe din Peninsula Yucatan. Coba, nod important al celei mai mari rețele de drumuri de piatră din lumea mayașă, unde au fost descoperite numeroase ”stele” – blocuri de piatră gravate și sculptate, care documentează viața ceremonială și cele mai importante evenimente din perioada 600 – 900 d.Hr.. Cel mai important monument de la Coba este Piramida Nohoch Mul, una dintre cele mai înalte din Mexic (42 m). Cel de-al doilea sit vizitat este pitorescul Tulum, singurul sit mayaș construit pe țărmul Mării Caraibilor și unul dintre puținele cu ziduri de apărare, care multă vreme a fost accesibil doar de pe mare. În interiorul zidurilor veți vedea ruinele multor construcții, remarcându-se Castelul, construit pe marginea falezei de 12 m înălțime și Templul cu fresce ce prezintă lumea morților, cea a viilor, zeul creator și zeul ploii. Cost suplimentar: (125 €/persoană).

Seara, opțional puteți participa la un spectacol de excepție în parcul tematic Xcaret. Acest spectacol de două ore, prezentat de o echipă de peste 300 de artiști, ilustrează peste 500 de ani din istoria Mexicului, începând din epoca pre-columbiană, continuând cu perioada cuceririi și stăpânirii Coloniale Spaniole, apoi obținerea Independenței și evenimentele ce au urmat până în zilele noastre. Cost suplimentar: (135 €/persoană).

 

 • Cazare in Cancun: Hotel Occidental Costa 4* sau similar
 • Nivel cazare: standard
 • Mese: all inclusive
 • Experiente: Asistam la un spectacol exceptional in parcul thematic Zcaret

Miercuri 24.05.2023, timp liber până la ora eliberării camerelor (12:00).

Transfer la aeroport pentru zborul LH4387 spre Frankfurt (16:25 - 10:25).

 

 • Mese: mic dejun la hotel

De la Frankfurt plecăm spre București cu zborul  LH1652 (15:45 - 18:45).

 

 


Servicii incluse

 • Persoana in camera dubla / twin : 3190 euro
 • Persoana in camera single : 3665 euro
Cost

PACHETUL include:

 • Zboruri  București – Frankfurt – Mexico City / Cancun - Frankfurt – București;
 • Zbor local Guadalajara – Tuxtla Gutierez;
 • Taxe de aeroport;
 • Transport cu microbuz/autocar conform program;
 • Însoțitor român vorbitor de limba engleză pe toată durata programului;
 • Taxele de intrare la obiectivele turistice conform program;
 • 10 nopți de cazare cu mic dejun în hoteluri de 4*;
 • 3 nopți de cazare cu All Inclusive în Cancun la hotel de 4*;
 • 1 dejun  și 5 cine conform programului;
 • Ghizi locali;

 

PACHETUL nu include:

 •  Alte mese si băuturi care nu sunt menționate la tarife incluse;
 • Bacșișuri pentru ghizi locali și șoferi (55 €/persoană, suma se va înmâna conducătorului de grup);
 • Alte cheltuieli personale;
 • Excursiile opționale:

 

 1. Tequila și Ajijic (cost suplimentar: 115 €/persoană);
 2. Coba și Tulum (cost suplimentar: 125 €/persoană);
 3. Spectacol Xcaret (cost suplimentar: 135 €/persoană).

 

Detalii servicii

ORAR DE ZBOR – informativ (poate suferi modificari)

 

Ziua 1

 

Bucuresti

06:25

Frankfurt

  07:55

Ziua 1

 

Frankfurt

13:30

Mexico City 

  18:30

 

 

 

 

 

 

 

Ziua 14

 

Cancun

16:25

Frankfurt

         10:25     

Ziua 15

 

Frankfurt

15:45

Bucuresti

 18:45

Bilete de avion

 • Grup minim de 15 persoane;
 • In cazul in care grupul minim nu se realizeaza, excursia se anuleaza sau se recalculeaza. Această condiție este acceptată de cei înscriși la excursie automat, la semnarea contractului de prestări servicii turistice și nu constituie motiv de anulare. Numărul minim de participanți pentru a se organiza excursiile opționale este egal cu numarul minim de participanți pentru întregul program, dacă nu este precizat altfel. Sub acest număr, agenția poate majora prețul sau anula opționalul.

• Pentru rezervare fermă, se va plăti o primă tranșă de 30% din contravaloarea programului, iar diferența se va achita cu minim 45 de zile înainte de data plecării.

• Pentru plecările în mai puțin de 45 de zile de la rezervare, se va achita integral.

In cazul in care turistul renunta din vina sa la pachetul de servicii turistice care face obiectul prezentului contract, se vor percepe urmatoarele penalizari:

 • nu există penalizări din prețul excursiei dacă anularea se face cu mai mult de 60 de zile până la plecare;
 • penalizare 10% din prețul excursiei dacă anularea se face între 60-46 de zile până la plecare;
 • penalizare 30% din prețul excursiei dacă anularea se face cu mai puțin de 45-31 de zile până la plecare;
 • penalizare 100% din prețul excursiei dacă anularea se face cu mai puțin de 30 de zile până la plecare sau pentru neprezentare la plecare (no-show)

 

Documente de calatorie

 • Este necesar PASAPORTUL ELECTRONIC SAU PASAPORTUL SIMPLU valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Nu se accepta pasaportul temporar.  
 • Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta si ca aveti 2 pagini libere pentru aplicarea stampilei de intrare.
 • Pentru programele care presupun obținerea vizei înainte de plecare, turiștii au obligația să trimită toate documentele solicitate agenției în termenul prevăzut de aceasta pentru a evita orice risc de a nu se obține viza din cauza timpului scurt până la plecare. În cazul în care obținerea vizei este condiționată de prezența fizică a turiștilor pentru interviu, aceștia au obligația de a se prezenta la data și ora la care s-a făcut programarea. Refuzul autorităților consulare de a acorda viza, din orice motiv care nu poate fi imputat agentiei, exonereaza agenția de la orice răspundere. Turiștilor cărora li s-a refuzat acordarea vizei, li se va returna întreaga sumă achitată în avans, mai puțin anumite costuri percepute de partenerii locali / companii aeriene pentru anularea excursiei, costurile variind în functie de data anulării serviciilor. Taxa de viză perceputa de Ambasade pentru procesarea vizelor nu se ramburseaza. În cazul în care turistul își planifică mai multe vacanțe succesive și nu trimite documentele la timp / nu se prezintă personal pentru obținerea vizei, agenția nu poate fi trasă la raspundere iar turistul are obligația de a-și obține singur viza necesară călătoriei

Informatii COVID-19 :

 • Incepand cu data de 28 decembrie 2020, persoanele care sosesc in Republica Turcia pe cale aeriana trebuie sa prezinte la imbarcare un rezultat negativ al unui test molecular tip PCR pentru depistarea infectiei cu virusul SARS-CoV-2, efectuat cu maxim 72 de ore inainte de intrarea in Republica Turcia. Persoanelor care nu prezinta testul negativ tip PCR nu li se va permite imbarcarea in aeronavele ce au ca destinatie Republica Turcia.

https://www.mae.ro/travel-conditions/3753

 • Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile de resort locale.
 • Hotelurile nominalizate in program pot suferi modificari pana la data plecarii, in functie de conditiile specifice care pot aparea intre momentul publicarii programului si data plecarii. Daca aceste schimbari sunt impuse de furnizorul local, intotdeauna se vor oferi hoteluri similare ca locatie/confort. 
 • Distributia si tipul camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; detaliile legate de amplasarea, aspectul camerei sau orice cerinta speciala a pasagerului se rezolva direct la receptia hotelului (in functie de disponibilitati). 
 • Majoritatea hotelurilor nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar poate fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc.
 • Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (seif, minibar, internet, etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor. 
 • La plecare, clientii sunt rugati sa respecte cu strictete ora de plecare din hotel catre aeroport anuntata de reprezentantul agentiei Explore Travel si inainte de predarea cheilor la receptia hotelului sa achite toate cheltuielile suplimentare efectuate pe perioada sejurului.

Răsfoiește jurnalul de călător și accesează recomandările noastre

Pe blogul nostru iei parte la popasuri gastronomice exotice, descoperi oferte de neratat și ești transpus
în obiceiurile comunităților locale. Tu ce lifestyle de călător ai?


Galerie foto

Vezi frumusetile locului prin ochii fotografului.

Morelia
Tequila
Metepec
Cascadele Azul Aqua
Catedrala din Morelia
Guadalahara
Nou!

Rezerva oferte online, in timp real!

Rezerva acum