Explore Vietnam si Cambodgia

Următoarea plecare: 01.11.2024
Durata circuit
17 zile
3,350 Euro / persoană
Grup: între 10 și 15 persoane
Locuri disponibile: 15
Categorie: Discover
Grad de dificultate: Moderat

Explore Vietnam & Cambodgia 01 – 17.03.2024


Șerpuind de-a lungul țărmului Asiatic al Pacificului, Vietnamul cuprinde numeroase tipuri de relief, clima si cultura, întinzându-se din munții din nord pana la mlaștinile Deltei Mekongului, pe o distanta care depășește 2000 km. Este de o frumusețe naturală aparte, cu locuri captivante și oameni primitori, peisaje naturale extraordinare, cu orașele pline de viață ce amintesc de trecutul colonial, satele pierdute printre munți și orezăriile inundate, mozaicul etnic și cultural al populației și viața rurală tradițională ce nu s-a schimbat de secole, fac din această țara o destinație unică. Aceasta excursie captivanta combina explorarea în profunzime a Vietnamului cu vizitarea celei mai memorabile atractii a Asiei – Templul Angkor din Cambodgia și descoperirea principalelor situri istorice ale orașului Ho Chi Minh.

Acest circuit rasplateste atat calatorul aflat in cautarea frumusetilor naturii, cat si pe cel dornic sa inteleaga traditiile acestei tari. Punct de plecare este orasul Hanoi, capitala administrative a tarii si un loc reprezentativ pentru cultura vietnameza. Vom continua cu orașul Ninh Binh pentru unde vom descoperi unele dintre cele mai frumoase rezervații naturale din Vietnam, urmat de o croaziera de o zi și o noapte in Golful Halong pentru a admira frumusetea reliefului carstic, mai apoi ajungând în centrul tarii pentru noi elemente culturale, vizitand monumentele si casele din Hoi An, incluse de UNESCO pe lista Patrimoniului Universal.

Aventura merge mai departe in Cambodgia, Siem Reap, pentru explorarea complexului de temple de la Angkor. Vom incheia cu orasul Ho Chi Minh, unde ne vom bucura de amestecul bizar de temple venerabile, arhitectura coloniala si zgarie-nori de otel si sticla. Nu putem rata nici Tunelurile Cu Chi, o marturie a razboiului pentru unificarea Vietnamului.

Experiențe incluse în ofertă

 • Croaziera cu barca tradițională în golful Halong Bay
 • Viziteaza casa antică Quan Thang de peste 300 de ani
 • Plimbare cu bicicleta prin peisajul rural din Hoi An
 • Descoperă complexul de temple Angkor Wat
 • Admira cladirile coloniale din Ho Chi Minh
 • Descopera povestile despre razboiul din Vietnam in timpul vizitei la tunelurile de la Cu Chi

Itinerariu

Afla ce cuprinde acest circuit.

Plecare la ora 16:50 spre Thailanda cu compania Qatar Airways. Sosire la 22:30 in Doha si escala pana la ora 01:35 când va fi plecarea spre Hanoi. Se călătorește in timpul nopții.

Mese: mese in avion

Aterizare in Hanoi la ora 12:10 unde vom fi întâmpinați de ghidul local. Transfer la hotel pentru check-in si restul zilei vom avea timp liber pentru odihna si relaxare.

Seara, vă veți bucura de cină la un restaurant local.

Dimineața, vom începe descoperirea capitalei cu Mausoleul Ho Chi Minh - un omagiu adus arhitecturii Mausoleului Lenin din Moscova, casa sa tradițională cu stilt și Pagoda cu un singur pilon - construită în secolul al XI-lea. După acesta vom vizita Muzeul de Etnologie creat în 1997 la Summit-ul Francofoniei, fiind atât un centru de cercetare, cât și un muzeu public care cuprinde cele 54 de grupuri etnice găsite în Vietnam.

După-amiază, vom vizita Templul Literaturii (Van Mieu în vietnameză), situat în locul cunoscut cândva ca prima universitate din Vietnam. Construită în 1070 de împăratul Ly Thanh Tong, universitatea a fost deschisă pentru prima dată exclusiv pentru prinți și nobili. Cu curțile, altarele și acoperișurile sale antice, Van Mieu este un exemplu foarte fin de arhitectură autentic vietnameză. Continuăm drumul către Cartierul Vechi și împrejurimile Lacului Sabiei.

Vom gusta una dintre specialitățile locului și anume cafeaua cu ouă. Iconică pentru Hanoi, rețeta de cafea cu ou a fost dezvoltată de un localnic vietnamez care a lucrat cândva în cel mai legendar hotel din Hanoi, Sofitel Legend Metropole. Deși cafeneaua sa a fost cândva singura destinație pentru a savura băutura unică, datorită popularității sale, rețeta secretă de cafea cu ou a fost copiată și este servită acum în multe cafenele din jurul Hanoiului. Potrivit multora, originalul este încă cel mai special loc pentru a încerca băutura emblematică.

Seara, ne vom bucura de un spectacol tradițional de păpuși cu apă, o formă de artă care a fost inventată în urmă cu o mie de ani de fermierii din zona Deltei Râului Roșu și apoi ridicată la divertisment regal sub dinastiile Ly și Tran. Această formă de artă tipică și fermecătoare prezintă adesea scene din viața de zi cu zi și legende pe un fundalul muzicii tradiționale.

 • Cazare: La Casa Hanoi Hotel 4*
 • Nivel cazare: superior
 • Mese: mic dejun
 • Experiente: Vizitează prima universitate din Vietnam - Van Mieu

Dimineața devreme, vom pleca pentru o excursie de o zi la Ninh Binh unde vom vizita Hoa Lu, unul dintre cele mai faimoase situri din Vietnam pentru rămășițele sale istorice și vârfurile impresionante de calcar, oferindu - i numele “Halong terestru”. Vom descoperi în inima pădurii templele a doi regi din Dinh care datează din secolul al X-lea, și vom porni într-o plimbare cu bicicleta pentru a descoperi una dintre cele mai frumoase regiuni din Vietnam, într-o manieră ecologică.

Poreclit “Golful Halong terestru”, Ninh Binh oferă nu numai un peisaj incredibil de munți cu vedere la râu, ci și întinderi întregi de câmpuri de orez inundate, pagode și temple împrăștiate în natură și scene tipice din viața de zi cu zi. Această plimbare cu bicicleta vă va oferi o imagine de ansamblu asupra peisajelor sublime și asupra modului de viață tradițional din această parte a Vietnamului.

Vom ajunge în rezervația naturală Van Long. Un sit de o frumusețe excepțională, cu câmpuri de orez inundate și înconjurate de munți de calcar. La sosire, pornim pe o barcă mică din lemn pentru a explora peisajul suprarealist al pădurilor tropicale și al munților antici, toate reflectate în apele rezervației.

 • Cazare: Ninh Binh Hidden Charm Hotel and Resort 4*
 • Nivel cazare: superior
 • Mese: mic dejun și prânz la o casă locală
 • Experiente: Descoperă rezervația naturală Van Long și mergi cu barca printre câmpurile de orez inundate și înconjurate de munți de calcar

Plecăm de la hotel și mergem în Parcul Național Cuc Phuong, cea mai veche rezervație naturală din Vietnam și, de asemenea, un centru de salvare pentru multe specii de plante și animale sălbatice rare. Vom face o scurtă plimbare în junglă pentru a vă cufunda cu adevărat în acest peisaj natural incredibil. Faceți-vă timp pentru a vă bucura de mediu și atmosferă în acest parc național înainte de a ne îndrepta înapoi spre Ninh Binh.

Pornim dimineața către Halong și vom ajunge în jurul prânzului. Ne îmbarcăm într-o croazieră în Golful Halong. Un golf de renume mondial care oferă unul dintre cele mai frumoase peisaje din Vietnam, cu insulele sale de rocă uriașe acoperite cu vegetație luxuriantă cu vedere la ape. Golful Halong include aproximativ 1.900 de insule și vârfuri stâncoase, adesea nelocuite și nevizitate. Această scenă creează un peisaj marin spectaculos, care și-a câștigat statutul în patrimoniul mondial UNESCO în 1994. Vom lua prânzul și cina la bordul vasului și vom încerca preparate cu fructe de mare excelente, proaspăt prinse din golf. La sfârșitul zilei, avem șansa să ne bucurăm de o ședință de pescuit nocturn pe barcă.

 • Cazare: Non-private Sena Cruise
 • Nivel cazare: croazieră
 • Mese: mic dejun, prânz și cină
 • Experiențe: Croazieră în Golful Halong

În funcție de vreme, ne vom trezi pentru a ne bucura de răsăritul soarelui peste apele golfului și ne vom continua turul în jurul golfului până când debarcăm la sfârșitul dimineții și vom avea transfer spre Hanoi pentru un zbor către Danang la ora 17:00. La ora 18:30 aterizăm și avem transfer la hotel pentru check in.

 • Cazare: KOI Resort and Spa Hoi An 4*
 • Nivel cazare: superior
 • Mese: mic dejun
 • Experiențe: Privește răsăritul soarelui peste apele golfului Halong

Dimineața, vom vizita Hoi An, parte a patrimoniului mondial UNESCO, printre străzile și casele sale vechi, conservate cu multă grijă. Orașul prezintă o armonie cu elemente arhitecturale vietnameze, japoneze, chineze și franceze, care pot fi văzute de la celebrul pod japonez, Templul Chinezesc și casa comercială Tan Ky, aparținând unui comerciant bogat vietnamez în urmă cu 200 de ani și care a fost păstrată în forma sa originală încă de atunci.

Cu un stil arhitectural antic unic chinezesc, casa antică Quan Thang este una dintre cele mai frumoase case antice din orașul Hoi An. De peste 300 de ani, reprezintă acasă pentru trei generații care trăiesc împreună și care continuă tradiția de a face trandafirul alb (găluște de orez umplute cu creveți sau carne de porc ), specialități cunoscute în Hoi An. Când vom vizita casa, vom fi călduros întâmpinați de gazda care ne va spune povesta strămoșilor săi care erau comercianți chinezi, precum și istoria și arhitectura casei. Vom face proprii trandafiri albi cu îndrumarea gazdei și experiența se va încheia gustând propriul „trandafir alb”.

După-amiază, aveam timp liber la dispoziție pentru a explora Hoi An în ritmul propriu.

 • Cazare: KOI Resort and Spa Hoi An 4*
 • Nivel cazare: superior
 • Mese: mic dejun
 • Experiente: Descoperă casa antică Quan Thang de peste 300 de ani și realizează propriul trandafir alb alături de gazde

Vei merge într-o plimbare cu bicicleta prin peisajul rural din satul cu plante Hoi An până la Tra Que, cunoscut pentru ierburile aromatice. Alăturați-vă fermierilor locali și respectați-le munca zilnică de plantare și cules de legume. După o primire călduroasă și o machetă locală, vom face o baie pentru picioare și masaj, participând la o demonstrație de gătit Banh xeo. Ne bucurăm de un prânz cu specialități din sat: tam huu (frigarui mici de carne de porc și creveți), diverse tipuri de creveți, carne de porc și ierburi, dar și alte delicatese proaspăt pregătite.

După-amiază  avem timp liber pe cont propriu.

 • Cazare: KOI Resort and Spa Hoi An 4*
 • Nivel cazare: superior
 • Mese: mic dejun și prânz
 • Experiente: Plimbare cu bicicleta prin peisajul rural din Hoi An

Prima parte a zilei va fi petrecută după bunul plac. Fie că alegeți să va bucurați de puțină relaxare sau decideți să culegeți amintiri fotografice timpul este de partea voastră. Vom avea transferul la aeroport pentru zborul către Siem Reap la ora 18:10.  

La 20:10 sosire in Siem Reap și transferat la hotel.

În această dimineață, vom ajunge în nordul sitului Angkor cu prima oprire la Preah Khan, construită în 1191 de Jayavarman al VII lea. Aproape de acolo și din același secol, este Neak Poan, un templu unic angkorian așezat deasupra unei insule. Reprezentativ este și Anavatapta, un lac mitic, sacru din Himalaya, venerat de populația hindusă pentru puterile vindecătoare ale apei sale. Călătoria va continua cu o oprire la Ta Som, un templu mic, dar fotogenic, cu unul dintre turnurile sale depășite de un copac speriat, apoi Mebonul de Est, “Templul insulei” în mijlocul său fiind Baray East. Mai târziu după-amiază, vom admira bine conservatul munte templu Pre Rub înainte de a ne îndrepta spre Srah Srang, rezervorul de apă regal pentru vedea prima lumină a apusului în timp ce se apropie amurgul. Dacă timpul permite, putem completa ziua cu templul Banteay Kdei, “cetatea camerelor ”, situată în apropiere.

Ne vom bucura de apusul soarelui în mediul rural, situat la câțiva kilometri de templele Angkor și Siem Reap, un loc liniștit și verde îl așteaptă pe călător la sfârșitul zilei sale de descoperire, pentru un moment de relaxare în jurul unei băuturi și un amuse bouche. Cerul este colorat, ziua face loc amurgului peste frumoasa zonă cambodgiană, un moment de neuitat.

 • Cazare: Sakmut Boutique Hotel 4*
 • Nivel cazare: superior
 • Mese: mic dejun
 • Experiente: Vizitează situl Angkor si bucură-te de un apus inedit

Începem ziua devreme și surprindem răsăritul la Angkor Wat. În zori, soarele răsare direct în spatele complexului de temple Angkor Wat, creând nuanțe mondioase de violet, roșu, portocaliu și galben. Este o experiență magică, văzând primele raze de soare luminând templul, și este momentul perfect pentru a vizita și a ne plimba coridoarele Angkor Wat în timp ce îmbarcă briza de dimineață.

Vom călători pe un drum flancat de copaci uriași de secol înainte de o dată, o ușă maiestuoasă din piatră va apărea în timp ce intrăm în Angkor Thom, “marele oraș”. Ieșind în mod magic din interior, admirăm fețele masive zâmbitoare ale templului Bayon sculptate în piatră. Construit în jurul secolelor XII și XIII, acest edificiu uimitor este înconjurat de 54 de turnuri, fiecare împodobită cu 4 fețe. După ce vizităm Bayon, pornim către Baphuon, un munte templu construit în secolul al XI-lea, a cărui restaurare, condusă de arhitecți francezi s-a încheiat nu cu mult timp în urmă. Continuăm de-a lungul Terasei Elefanților, cu lungimea sa de 350 de metri, folosită de-a lungul anilor pentru audiențe regale și ceremonii publice. Mergem mai departe cu vizita la Terasa Regelui Leper, terasă construită în secolul al XII-lea și împodobită cu sculpturi magnifice Apsara.

După-amiază, vedem cel mai cunoscut templu, Angkor Wat. Începând de pe bulevardul central, ne putem da seama cât de imens este. Această realizare arhitecturală minunată, impresionează nu doar prin elementele sale structurale, ci și prin detaliile sale artistice. Terminăm ziua vizitând Ta Prohm, un templu care pare aproape consumat de natura tropicală care îl înconjoară.

 • Cazare: Sakmut Boutique Hotel 4*
 • Nivel cazare: superior
 • Mese: mic dejun
 • Experiente: Descoperă complexul de temple Angkor Wat

De la Kompong Kleang vă veți urca pe o barcă locală condusă de un căpitan din sat și împreună cu acesta vom traversa lacul Tonlé Sap într-un ritm pe îndelete, care să ne ofere posibilitatea de a observa unele dintre micile sate plutitoare.

Barca locală mică ne va ajuta sa ne deplasăm ușor din sat și de-a lungul diferitelor canale care duc spre Marele Lac. După ce ajungem la capătul canalului, vom realiza imensitatea acestui lac, unde orizontul se întinde cât vedem cu ochii. În timpul sezonului uscat, putem face o plimbare pentru a întâlni localnicii înainte de a porni spre croazieră. Avem ocazia unică de a vizita una dintre cele mai frumoase case din sat pentru ora prânzului. Aici ne vom bucura de un picnic nemaipomenit în timp ce admirăm peisajul și atmosfera excepțională. Casele tradiționale cambodgiene cu înclinare înaltă sunt destul de comune în toată țara, dar satul plutitor și satul cu case cu înclinare înaltă din Kompong Kleang sunt locuri deosebit de speciale de vizitat. Aici călătorii pot asista la viața de zi cu zi a pescarilor care au trăit acolo, neatinși de modernizare, de generații întregi.

După această oază de cunoaștere și cercetare a traiului de zi cu zi ne întoarcem în Siem Reap și vom avea timp liber pentru restul zilei.

Opțional: Gustul bucătăriei cambodgiene

Nu este întotdeauna ușor să alegi cel mai bun loc pentru a lua masa într-un oraș străin, așa că avem o soluție „trei într-unul”. Bucurați-vă de o cină cu mai multe etape, cu starter, fel principal și desert în trei restaurante diferite, alese cu grijă pentru aromele și atmosfera lor. Într-o seară, curiosul călător va descoperi o selecție a mâncărurilor și adreselor preferate din Siem Reap.

 • Cazare: Sakmut Boutique Hotel 4*
 • Nivel cazare: superior
 • Mese: mic dejun și prânz tip picnic
 • Experiente: Interacționează cu localnicii din satele plutitoare și admiră peisajul și atmosfera excepțională a caselor tradiționale cambodgiene.

Astăzi, ne pregătim pentru transfer la aeroport și zborul către Ho Chi Minh de la ora 09:40.

La ora 11:10 sosire în Ho Chi Minh și transferat la hotel.

Pe măsură ce vei parcurge turul orașului, foarte curând veți observa că arhitectura din centrul orașului Ho Chi Minh este încă reprezentativă pentru epoca colonială și influența chineză. Descoperirea despre capitala Sudului nu ar fi completă fără o vizită la principalele situri istorice ale orașului: oficiul poștal central, a cărui structură metalică a fost proiectată de Gustave Eiffel; Catedrala Notre-Dame, construită din cărămizi roșii și asemănătoare cu Notre-Dame din Paris; Palatul Reunificării și strada Dong Khoi.

In această zi vom avea timpul liber.

Opțional: Turul ghidat al tunelelor Cu Chi

Vom pleca dimineața devreme îndreptându-ne spre tunelurile Cu Chi. Săpată inițial manual de trupele Viet Minh (Forța de rezistență) în timpul războiului din Indochina Franceză, această rețea de tuneluri subterane a fost extinsă în timpul războiului din Vietnam. La apogeu, avea o lungime de 200 de kilometri, adâncime de 3 până la 4 metri și era foarte bine echipată, având inclusiv săli de întâlnire și posturi medicale și sanitare. Astăzi este unul dintre cele mai mari situri istorice ale războiului din Vietnam. Vom începe vizita urmărind un documentar despre tuneluri și război în anii 60-70, apoi vom trece prin diverse conducte subterane înguste pentru a descoperi birouri, bucătării, săli de întâlnire, magazine de arme și chiar spitale. La sfârșitul turului avem șansa să gustăm specialitatea Cu Chi și anume khoai mi luoc (cassava fiartă), un fel de mâncare vietnameză mâncată zilnic în timpul războiului. După vizită, ne întoarcem în orașul Ho Chi Minh.

Notă: Excursia aceasta nu este recomandată persoanelor claustrofobe

 • Cazare: Eden Star SaiGon Hotel 4*
 • Nivel cazare: superior
 • Mese: mic dejun
 • Experiente: Descoperă tranșeele de rezistență Cu Chi din timpul războiului din Vietnam

Astăzi, vom face check out-ul la ora 12:00 și avem timp liber până la transferul la aeroport. Zborul de plecare va fi la ora 19:20 și vom ajunge in Doha la ora 23:30.

Mese: mic dejun

Escală până la ora 02:40 când vom avea zborul de noapte spre București. Ajungem pe aeroportul  Otopeni la ora 06:50


Servicii incluse

Costuri

 • Persoana in camera dubla: 3 350 Euro
 • Persoana in camera single: 3 850 Euro

Marime grup

 • Grup minim de 10 persoane si grup maxim 15 persoane.
 • In cazul in care grupul minim nu se realizeaza, excursia se anuleaza sau tariful se recalculeaza.
Cost

Pachetul include

 • Bilete de avion cu Qatar Airways:
 • București – Hanoi, via Doha
 • Ho Chi Min – București, via Doha
 • Bilete de avion pe zboruri interne:
 • Hanoi – Danang (Hoi An)
 • Da Nang (Hoi An) - Siem Reap
 • Siem Reap  - Ho Chi Minh
 • Toate taxele de aeroport si taxa de bagaje pentru aceste zboruri
 • Toate transferurile aeroport-hotel-aeroport
 • 13 nopți de cazare cu mic dejun la hoteluri de 4*: 2 nopti in Hanoi, 2 nopti in Ninh Binh, 3 nopti in Hoi An, 4 nopti in Siem Reap, 2 nopți în Ho Chi Minh
 • 1 noapte de cazare pe vas de croazieră cu mic dejun inclus
 • Mese: mic dejun in fiecare zi, 5 prânzuri și 2 cine
 • Croazieră în Golful Halong
 • Servicii de ghizi locali in limba engleza pe durata excursiilor menționate in program
 • Asistenta pentru obținerea vizei
 • TVA

Pachetul nu include

 • Taxa de viza Cambodgia: 35 eur/persoana (se obtine din tara inainte de plecare)
 • Taxa de viza Vietnam: 35 eur/persoana (se obtine din tara inainte de plecare)
 • Asigurarea medicala (recomandata)
 • Asigurare storno, optionala, se incheie in aceeasi zi cu contractul turistic
 • Alte mese si excursii in afara celor mentionate in program
 • Cina ”Gustul bucătăriei cambodgiene” in cele mai bune locații alese de ghidul local
 • Turul ghidat al tunelelor Cu Chi
 • Bacsisul pentru ghizii si soferii locali
Detalii servicii

Orar de zbor: Qatar Airways 

01.03.2024

Bucuresti

Doha

16:50

22:30

02.03.2024

Doha

Hanoi

01:35

12:10

         

16.03.2024

Ho Chi Min

Doha

19:20

23:30

17.03.2024

Doha

Bucuresti

02:40

06:50

Bilete de avion
 • Mese: mic dejun in fiecare zi si 5 pranzuri si 2 cine conform programului
Mese

Modalitatea de plata a pachetului este: 

 • Avans de 30% din valoarea excursiei in momentul inscrierii.
 • Plata integrala cu cel tarziu 45 de zile inainte de data plecarii.

In cazul in care turistul renunta din vina sa la pachetul de servicii turistice care face obiectul prezentului contract, se vor percepe urmatoarele penalizari:

 1. 30% din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face cu mai mult de 46 de zile calendaristice inainte de data plecarii;
 2.  50% din tariful pachetului de servicii, daca renuntarea se face in intervalul 45 - 30 de zile  calendaristice inainte de data plecarii;
 3. 100% din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face intr-un interval mai mic de 30 zile inainte de plecare sau pentru neprezentarea la program.

Acte necesare pentru obtinerea vizelor de Vietnam si Cambodgia

 • PASAPORTUL ELECTRONIC SAU PASAPORTUL SIMPLU valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Nu se accepta pasaportul temporar. Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta si ca aveti 2 pagini libere pentru aplicarea stampilei. 
 • Este necesara viza de intrare in Vietnam si viza pentru Cambodgia.

Informatii cazare          

 • Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile de resort locale.
 • Hotelurile nominalizate in program pot suferi modificari pana la data plecarii, in functie de conditiile specifice care pot aparea intre momentul publicarii programului si data plecarii. Daca aceste schimbari sunt impuse de furnizorul local, intotdeauna se vor oferi hoteluri similare ca locatie/confort. 
 • Distributia si tipul camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; detaliile legate de amplasarea, aspectul camerei sau orice cerinta speciala a pasagerului se rezolva direct la receptia hotelului (in functie de disponibilitati). 
 • Majoritatea hotelurilor nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar poate fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc.
 • Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (seif, minibar, internet, etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor. 
 • La plecare, clientii sunt rugati sa respecte cu strictete ora de plecare din hotel catre aeroport anuntata de reprezentantul agentiei Explore Travel si inainte de predarea cheilor la receptia hotelului sa achite toate cheltuielile suplimentare efectuate pe perioada sejurului.

Răsfoiește jurnalul de călător și accesează recomandările noastre

Pe blogul nostru iei parte la popasuri gastronomice exotice, descoperi oferte de neratat și ești transpus
în obiceiurile comunităților locale. Tu ce lifestyle de călător ai?


Galerie foto

Vezi frumusetile locului prin ochii fotografului.

local market
Angkor Wat
Angkor
Nordul Vietnamului
Nou!

Rezerva oferte online, in timp real!

Rezerva acum