Explore Argentina si Brazilia cu Dragos Pirnog

Următoarea plecare: 25.11.2023
Durata circuit
14 zile
3,750 Euro / persoană
Grup: între 10 și 15 persoane
Locuri disponibile: 0
Categorie: Discover
Grad de dificultate: Moderat

Alte date de plecare

25.11.2023 / 0 locuri / 3750.00 euro   Rezervă

Aventura de toamna prin Argentina și Brazilia: cascada Iguazu, Buenos Aires, Ushuaia, Rio de Janeiro


Haideti intr-o aventura in America de Sud prin Argentina si Brazilia.  Incepem cu o vizită la una dintre cele 7 minuni naturale ale lumii - cascada Iguazu, care se află cu siguranță pentru mulți dintre noi în topul explorărilor pe care vrem neapărat să le realizăm. Situata in Nordul Argentinei, la granita cu Paraguay si Brazilia, cascada Iguazu este cea mai întinsă cădere de ape din lume și cu siguranță una dintre cele mai spectaculoase. Vedem această minune naturală atât de pe teritoriul Braziliei, cât și de pe teritoriul Argentinei, două experiențe foarte diferite. 

Continuam din Nordul Argentinei spre capitala tarii Buenos Aires si dupa cateva zile in acest oras cu multe influente europene ne deplasam pana in Tara de Foc si emblematicul oras Ushuaia, cel mai sudic oras din lume si poarta catre Antarctica. 

Finalul acestei excursii ne duce in Brazilia unde vom avea 4 nopti in Rio de Janeiro. Brazilienii spun despre Rio că a fost conceput în a șaptea zi a Creației de către Dumnezeu, iar această credință ne stârnește și mai mult curiozitatea. Petrecem o săptămână în Rio la sfîrșitul lui noiembrie, iar astfel prindem și două zile libere (30 noiembrie și 1 decembrie)! Chiar dacă în România întâmpinăm iarna, în Brazilia veți avea parte de prima zi de vară.

Rio de Janeiro - al doilea cel mai mare oraș al Braziliei, este situat în partea de sud-est a țării și reușește să se păstreze an de an în fruntea turismului fiind cel mai vizitat oraș din emisfera sudică. Supranumit “Cidade Maravilhosa” sau orașul minunat, Rio este bine ancorat în curiozitatea turiștilor din întreaga lume cu obiective ușor de recunoscut precum statuia lui Iisus de pe Corcovado și mai ales datorită priveliștilor unice. Recunoașterea valorilor sale universale a venit în anul 2012, de când face parte din Patrimoniul Mondial UNESCO sub titulatura “Rio de Janeiro – peisaje carioca între munte și mare”, peisaje atât de celebrate în arte de pictori, poeți și muzicieni. Aceasta este o premieră, Rio fiind primul oraș din lume ce a primit titlul de “peisaj urban clasificat Patrimoniu Mondial UNESCO”. 

Experiențe incluse în ofertă

 • Viziteaza cascada Iguazu de pe ambele maluri ale sale : argentinian si brazilian
 • Participa la o seara de tango in Buenos Aires
 • Petrece 2 zile la “capatul Pamantului” in Ushuaia si Tara de Foc
 • Degusta Malbecul in Argentina si caipirinha, bautura nationala a Braziliei
 • Simte atmosfera braziliana de pe plaja Copacabana
 • Viziteaza Arenele de fotbal “La Bombonera” si “Maracana”, emblematice pentru fotbalul sud-american

Itinerariu

Afla ce cuprinde acest circuit.

Plecare de pe Aeroportul Otopeni cu o cursa Air France la ora 19:35 si aterizare pe aeroportul din Paris la ora 21:55. Scurta escala in Paris pana la ora 23.20 cand se pleaca spre Brazilia. Se calatoreste pe timpul noptii.

Sosire dimineata la ora 07.20 in Sao Paolo. Escala pana la ora 12.05 cand se pleaca mai departe spre Foz de Iguazu, aeroportul din partea braziliana a cascadei. Încă de la bordul avionului veți fi uimiți de întinderile nesfârșite ale pădurii tropicale, pe alocuri brăzdată de șerpuirea lină a râului Iguazu. Este singura cascadă din lume inclusă în top 7 minuni ale naturii, fiind aleasă de câteva milioane de oameni datorită priveliștei ce te lasă fără cuvinte, dar și datorită puterii și zgomotului pe care o produce lanțul de 275 de căderi de apă întinse pe aproximativ 3 kilometri.

Sosire la 13.45 si transfer la hotel pentru check in si cazare 2 nopti in zona cascadei Iguazu. Dupa-amiaza libera pentru odihna dupa lungul zbor si pentru relaxare la piscina hotelului.

 • Cazare: Hotel Recanto Cataratas 4* sau similar
 • Nivel cazare: superior 
 • Mese: mic dejun
 • Experienta: bun venit in Brazilia  

Cascada Iguazu se află la granița dintre Argentina și Brazilia, iar această zi este destinată vizitei părții braziliene. Cascada se află pe locul 2 ca număr de vizitatori după Rio de Janeiro.

Traseul are mai multe opriri panoramice și pasarele peste căderile de apă, iar dacă ne îndurăm să ne luăm privirea de la spectaculoasele căderi de apă, în jungla din jur se pot vedea maimuțe și tot felul de păsări exotice. Optional putem face o scurta vizita dupa-amiaza in Paraguay pentru a vedea hidrocentrala Itaipu si pentru o sesiune de cumparaturi la preturi foarte mici. 

Seara ne intoarcem spre hotel. 

 • Cazare: Hotel Recanto Cataratas 4* sau similar
 • Nivel cazare: superior 
 • Mese: mic dejun
 • Experienta: admira cascada Iguazu si natura luxurianta  

Această zi este destinată vizitării cascadei din partea argentiniană. Perspectivele din cele doua state asupra cascadei sunt foarte diferite, iar abia acum ne putem da seama de dimensiunile acesteia. Din partea argentiniană cascadele se pot vedea mult mai de aproape, iar pentru o experiență completă aveți la dispoziție o excursie opțională – Grand Aventura Boat tour, care vă poartă cu barca pe sub cascade.

Pentru a ajunge la începutul traseelor, ne îmbarcăm în Tren Ecologico de la Selva, un tren turistic fără pereți, pe o linie îngustă și scurtă, până ajungem la circuitul inferior și superior. Circuitul superior are ca punct de maximă atracție Garganta del Diablo – un loc aflat foarte aproape de cascadă și, pentru mulți, locul ce oferă cea mai frumoasă priveliște asupra cascadei. Datorită impactului puternic cauzat de căderea apei, locul este învăluit de un mare nor de vapori de apă, iar, ocazional, se formează curcubeie. Garganta del Diablo sau Gâtul Diavolului cu 90 de metri înălțime are cea mai mare cădere dintre toate cele 275.

După amiază ne îndreptăm spre aeroport pentru zborul către Buenos Aires. Sosire si transfer la hotel pentru cazare 1 noapte. 

 • Cazare:  Hotel Savoy Buenos Aires 4* sau similar 
 • Nivel cazare: superior 
 • Mese: mic dejun
 • Experienta: vizita la Garganta de Diablo

Dimineata devreme transfer la aeroport pentru zbor spre Ushuaia, orasul cel mai sudic din lume si deseori numit „orasul de la capataul lumii” sau poarta catre Antarctica. Sosire dimineata in Ushuaia si pornim direct catre Parcul National Tierra del Fuego (Tara de Foc) situat la 11 km distanta de oras. Vom admira acest peisaj salbatic cu lacuri, lagune si rauri care curg in canalul Beagle. Pornim pe ruta nationala Nr 3, iesind din oras pe langa Muntele Susana si vom ajunge la cea mai sudica gara din lume, de unde se poate lua trenul optional catre interiorul parcului. Vom continua cu autocarul pana in Golful Ensenada de unde se pot vedea insulele Redonda si Estorbo si varfurile inzepezite ale muntilor din lantul Sampaio situat in Chile. Continuam pe drumul national nr 3 spre Lacul Roca de unde pornim intr-o frumoasa plimbare de-a lungul lacului si pe langa raul Lapataia. De aici se pot admira Condor Hill, granita naturala cu statul Chile. In finalul turului vom ajunge in Golful Lapataia si vom vedea Laguna Verde si Laguna Neagra si revenim in Ushuaia pentru check in la hotel si cazare. 

Nu ratam oprirea la Oficiul Postal King Edward de unde vom trimite niste vederi catre casa de la capatul pamantului. 

Seara libera in Ushuaia 

 • Cazare:  Hotel Los Acebos 4* in Ushuaia 
 • Nivel cazare: superior 
 • Mese: mic dejun
 • Experienta: vizita Parcului National Tara de Foc 

Dimineata dupoa micuk dejun transfer in port pentru imbarcare pe un vas care face o croaziera de 2 ore si jumatate pe Canalul Beagle trecand pe langa mai multe insule pe care se poate admira fauna locala. Canalul Beagle este o stramtoare din Arhipeleagul Tara de Foc, in extremitatea sudica a Americii de Sud. Canalul separa insula principala mai mare Isla Grande de Tierra del Fuego de diferite insule mai mici. De pe barca vom vedea lei de mare, foci, numeroase pasari, delfini si posibil chiar pinguini.  Vom cobori pe Insula Bridges unde vom face o plimbare si vom vedea flora si fauna de aproape.

La intoarcere veti vedea simbolul orasului Ushuaia, farul „Les Eclaireurs” care ajuta vasele sa isi faca intrarea in golful Ushuaia. 

Restul zilei este libera pentru o plimbare prin orasul Ushuaia. Avem timp sa vizitam Muzeul Maritim din Ushuaia, amenajat in vechea inchisoare si unde aflam povestea formarii acestui oras precum si a expeditiilor care au ajuns aici. Nu ratam o fotografie cu celebrul semn din centrul orasului sau cateva magazine cu suveniruri de la acest oras indepartat, poarta catre Antarctica. 

 • Cazare:  Hotel Los Acebos 4* in Ushuaia 
 • Nivel cazare: superior 
 • Mese: mic dejun
 • Experienta: croaziera pe canalul Beagle

Dimineata devreme transfer la aeroport pentru zbor inapoi spre Buenos Aires. La sosirea in Buenos Aires pornim intr-un tur al capitalei Argentinei si cel de-al doilea oras ca marime din America de Sud. Supranumit Parisul Americii de Sud, orasul are o arhitectura europeana care aduce cu Paris sau Madrid, fiind multe bulevarde largi, cladiri impresionante si parcuri. Turul include Bulevardul 09 Iulie, Obeliscul si Avenida Corrientes, inainte de a face o oprire in Plaza de Mayo. Aici vizitam Catedrala si Primaria si continuam cu cartierul San Telmo, cel mai vechi din oras si caracterizat de casele coloniale si strazile pietruite. Printre atractiile cartierului sunt vechile biserici, magazinele cu antichitati si spectacolele stradale de tango. 

Continuam dupa-amiaza cu cartierul La Boca, situat in sudul orasului. Vom face o plimbare pietonala prin acest cartier faimos pentru a vedea casele strident colorate si care au fost folosite de primii imigranti veniti din Europa si mai tarziu folosite de artisti. Vom face o vizita la Muzeul Boca Juniors, situat la celebrul stadion Bombonerapentu o incursiune in istoria acestui club emblematic al Argentinei si continuam cu Puerto Madero, vechiul port al orasului transformat astazi intr-o zona gastronomica si rezidentiala. Ultimul stop al acestui tur este zona din jurul Cimitirului Recoleta pe care optional il putem vizita inainte de a ne opri la unul dintre numeroase baruri, cafenele si restaurante din zona. 

Seara avem programata o seara speciala, de neratat in Argentina. Vom participa la un spectacol de tango si o cina la Cafe de los Angelitos, o casa de tango cu arhitectura pariziana si o sala de mese traditionala. Locul prezinta unul dintre cele mai bune spectacole de tango din oras insotit de o cina si de celebrul vin Malbec. 

 • Cazare:  Hotel Savoy Buenos Aires 4* sau similar 
 • Nivel cazare: superior 
 • Mese: mic dejun
 • Experienta: vizita cartierului Boca si a muzeului Boca Juniors si seara de tango

Aceasta zi este libera in Buenos Aires, insa optional putem face o excursie pana in orasul Colonia de Sacramento din Uruguay, situat in sud-vestul tarii, langa Rio de la Plata. Este unul dintre cele mai vechi orase din Uruguay, iar centrul sau istoric cu cladiri coloniale a fost inclus pe lista monumentelor UNESCO. Vom calatori cu ferry timp de 75 de munute si apoi vom avea 5 ore de vizita a acestui frumos oras cu o arhitectura de influenta portugheza si spaniola. Fondat de portughezi in 1680 si cucerit apoi de spanioli, Colonia de Sacramento si-a pastrat aceasta arhitectura coloniala in centrul isoric, unde vom face o plimbare admirand frumoasele cladiri bine conservate printre care Casa Nacarello, sediul Viceregelui si Iglesia Matriz, cea mai veche biserica din Uruguay precum si strazile vechi folosite de multe ori pentru filmari ale unor filme de epoca. 

Pranz in centrul vechi si retur dupa-amiaza cu ferry inapoi in Buenos Aires. Cost: 170 USD/persoana cu bilete de ferry, vizita ghidata si pranz inclus in Uruguay.

Seara o petrecem in Puerto Madero unde cautam un restaurant unde sa servim celebra vita argentiniana insotita de un vin rosu Malbec.  

 • Cazare:  Hotel Savoy Buenos Aires 4* sau similar 
 • Nivel cazare: superior 
 • Mese: mic dejun
 • Experienta: vizita Colonia de Sacramento in Uruguay

Dimineata libera in Buenos Aires pentru a ne plimba prin oras. Putem vizita cartierul Palermo cu parcurile sale si Gradina Japoneza, stadionul El Monumental unde joaca River Plate, al doilea mare club al orasului sau putem petrece cateva ore la plimbare prin centrul vechi al orasului. 

Transfer la aeroport pentru zbor direct catre Rio de Janeiro

Rio de Janeiro - al doilea cel mai mare oraș al Braziliei, este situat în partea de sud-est a țării și reușește să se păstreze an de an în fruntea turismului fiind cel mai vizitat oraș din emisfera sudică. Supranumit “Cidade Maravilhosa” sau orașul minunat, Rio este bine ancorat în curiozitatea turiștilor din întreaga lume cu obiective ușor de recunoscut precum statuia lui Iisus de pe Corcovado și mai ales datorită priveliștilor unice. Recunoașterea valorilor sale universale a venit în anul 2012, de când face parte din Patrimoniul Mondial UNESCO sub titulatura “Rio de Janeiro – peisaje carioca între munte și mare”, peisaje atât de celebrate în arte de pictori, poeți și muzicieni. Aceasta este o premieră, Rio fiind primul oraș din lume ce a primit titlul de “peisaj urban clasificat Patrimoniu Mondial UNESCO”.

Transfer la hotel si cazare Rio de Janeiro. 

După micul dejun pornim într-o primă explorare a orașului prin intermediul unui tur panoramic ce constă întraversarea plajelor din Rio, vizită a parcului Olimpic din Rio și a stadionului Maracana. Vedem și zona istoricăa orașului ce are numeroase atracții turistice precum biserici, catedrale, muzee, piețe publice, palate, grădini și parcuri. Străduțele pietruite pe care se află frumoasele case coloniale majoritatea transformate în mici restaurante și baruri sunt preferate în special de cariocas (denumirea dată locuitorilor acestui oraș) și au un farmec aparte. Pranz inclus la un restaurant local. 

După amiaza continuam vizita orasului cu Corcovado – celebrul deal pe care se află Cristo Redentor, statuia lui Iisus cu brațele întinse ce binecuvântează orașul. Statuia are aproape 39 de metri înălțime, iar la realizarea ei a participat și sculptorul român Gheorghe Leonida care a modelat chipul Mântuitorului. Nu doar panorama pe care o veți admira de pe deal, dar și drumul până acolo este extrem de spectaculos. 

Se va călători cu un tren special , ce străbate pădurea tropicală Tijuca – cea mai mare pădure urbană din lume. Astfel aveți timp să respirați aerul umed și cald al junglei tropicale și să vedeți tot felul de specii exotice de arbori și plante. Restul zilei este liberă pentru o plimbare pe plaja Copacabana. 

Mic dejun. Zi libera la dispozitie in Rio de Janeiro sau pentru iubitorii de apa si croaziera cu barca recomandam o excursie optionala de 1 zi in Insulele Tropicale cu pranz inclus. Dimineata pornim de-a lungul coastei spre satul pescaresc Itacuruca, admirand peisajul local si travesand sate locale si plantatii de bananieri. Din satul Itacuruca avem acces catre un adevarat paradis, un golf cu peste 300 insulite. Ne vom imbarca pe un “saveiro” (vaporas) pentru o croaziera pe apele Golfului Sepetiba. Vom putea face baie si plaja. Dupa croaziera, ne vom indrepta catre Insulele Martin, unde ne asteapta un pranz bufet cu produse locale. Intoarcerea este una relaxanta, navigand  printre insulitele raspandite in zona si apoi cu masina pana in Rio de Janeiro.

Zi libera in Rio de Janeiro pentru a va bucura de plajele din Rio de Janeiro sau optional un tur cu jeep-urile prin pădurea tropicală Tijuca ce reprezintă 7% din teritoriul orașului Rio și este cunoscută drept plămânul acestuia. Să mergi în Rio de Janeiro și să nu vezi pădurea tropicală este ca și cum ai merge în New York și nu ai vedea Central Park. Zona oferă priveliști panoramice excelente și cu puțin noroc vedem maimuțe, specii exotice de păsări, fluturi și chiar leneși. Veți fi uimiți de sălbăticia pe care o întâlniți chiar la marginea unui oraș atât de mare.

Veți auzi și de programul de împădurire a parcului național și veți învăța despre importanța deosebită pe care o are acest ecosistem – parte din Rezervația Biosferei Mata ce acoperă 14 state din Brazilia. Avem parte de multe oportunități fotografice pe toată durata turului, în special la Emperor’s Table, Mayrink Chapel și Vista Chinesa, un loc de belvedere de unde putem admira plajele Ipanema, Copacabana, Golful Guanabara și chiar orașul Niteroi. Avem parte și de scurte trasee de trekking și vedem frumoasele cascade Cachoeira dos Macacos și Cascatinha.

Ne întoarcem la hotel iar restul zilei va fi liberă pentru relaxare pe plaja Copacabana. Nu ratam sansa de a gusta un cocktail caipirinha si seara optional iesim la un club de samba. 

Dimineata libera pentru plimbare pe plaja Copacabana unde veti simti atmosfera din Rio. Check out la 11.00 si pornimspre muntele Sugarloaf, în traducere “căpățână de zahăr” – un termen ce descrie vârfurile de granit rotunjite scoase de sub pământ prin eroziune. Acesta străjuiește intrarea în Golful Guanabara, o imagine celebră ce reprezintă orașul Rio și oferă o panoramă excepțională asupra întregii regiuni. 

Ne oprim pentru pranz la Muncipal, un loc excelent pentru un pranz traditional din care recomandam sa nu lipseasca codul local. 

Dupa pranz pornim spre vârf făcând o plimbare deosebit de pitorească cu telecabina. Se urcă cu două telecabine până în vârf: prima duce către Muntele Urca cu grădini și puncte de belvedere asupra Golfului Botafogo, iar cea de-a doua ajunge până în vârful muntelui Sugarloaf, la aproape 400 de metri deasupra Oceanului Atlantic. În timp ce urcați veți putea admira frumoasa priveliște, dar și alpiniștii care escaladează muntele. 

Dupa vizita pornim catre aeroport  pentru zborul Air France spre casa. Plecare la ora 20.40 spre Paris. Se calatoreste pe timpul noptii. 

Sosire la ora 11.55 in Paris si escala lunga pana la ora 19.30 cand se pleaca spre Bucuresti si aterizare pe aeroportul Otopeni la ora 23:20. 


Servicii incluse

Costuri

 • Adult in camera dubla: 3 750 Euro
 • Adult in camera single : 4 400 Euro

Marime grup

 • Grup minim de 12 persoane.
Cost

Pachetul include

 • Bilete de avion cu KLM pe ruta Bucuresti – Sao Paolo si retur Rio de Janeiro– Bucuresti via Paris
 • Zboruri intern in Brazilia cu Latam Airlines pe ruta Sao Paolo – Foz de Iguazu 
 • Zboruri interne in Argentina cu Jet Smart pe rutele: 

Iguazu – Buenos Aires 

Buenos Aires – Ushuaia 

Ushuaia – Buenos Aires 

 • Zbor Buenos Aires – Rio de Janeiro cu Smart Jet
 • Toate taxele de aeroport si taxa de bagaje pentru aceste zboruri 
 • 6 nopti cazare la hoteluri de 3 si 4 stele in Brazilia
 • 5 nopti cazare la hoteluri de 4 stele in Argentina
 • Mic dejun in fiecare zi  
 • Cina cu spectacol de tango in Buenos Aires 
 • 2 pranzuri in Rio de Janeiro
 • Toate transferurile si vizitele incluse in itinerariu cu transport privat si cu ghid local de limba engleza
 • Vizitele si excursiile asa cum sunt mentionate in program
 • Insotitor din partea agentiei prin Dragos Pirnog.
 • Taxe de intrari la obiectivele turistice 
 • TVA

 

Pachetul nu include:

 • Bacsisul pentru ghizii locali (aproximativ 100 USD / persoana)
 • Alte excursii trecute optionale in program 
 • Alte mese in afara micului dejun 
 • Asigurarea medicala si asigurarea storno a calatoriei 
 • Asigurarea storno optionala, se incheie in aceeasi zi cu contractul turistic 
Detalii servicii

Orar de zbor – Air France  

25.11.2023

Bucuresti

Paris

19.35

21:55

Durata: 3 ore si 20 de minute

25.11.2023

Paris

Sao Paolo

23:20

07:20

Durata: 12 ore 

           

07.12.2023

Rio de Janeiro

Paris

20:40

11:55      

Durata: 11 ore si 15 minute

08.12.2023

Paris

Bucuresti

19:30

23:20

Durata: 2 ore si 50 de minute 

Bilete de avion
 • 6 nopti cazare la hoteluri de 3 si 4 stele in Brazilia
 • 5 nopti cazare la hoteluri de 4 stele in Argentina
Cazare

Modalitatea de plata a pachetului este: 

 • Avans 30% in momentul rezervarii 
 • Transa a doua de 30% pana cu 90 de zile inainte de plecare
 • Plata integrala cu cel tarziu 30 zile inainte de data plecarii.

In cazul in care turistul renunta din vina sa la pachetul de servicii turistice care face obiectul prezentului contract, se vor percepe urmatoarele penalizari:

 1. 30% din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face din momentul inscrierii pana cu 46 de zile calendaristice inainte de data plecarii;
 2.  50% din tariful pachetului de servicii, daca renuntarea se face in intervalul 45 - 16 de zile  calendaristice inainte de data plecarii;
 3. 100% din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face intr-un interval mai mic de 16 zile inainte de plecare sau pentru neprezentarea la program.

In cazul in care turistul renunta din vina sa la pachetul de servicii turistice care face obiectul prezentului contract, se vor percepe urmatoarele penalizari:
 

 1. 30% din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face din momentul inscrierii pana cu 46 de zile calendaristice inainte de data plecarii;
 2.  50% din tariful pachetului de servicii, daca renuntarea se face in intervalul 45 - 16 de zile  calendaristice inainte de data plecarii;
 3. 100% din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face intr-un interval mai mic de 16 zile inainte de plecare sau pentru neprezentarea la program.
 • Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile de resort locale.
 • Hotelurile nominalizate in program pot suferi modificari pana la data plecarii, in functie de conditiile specifice care pot aparea intre momentul publicarii programului si data plecarii. Daca aceste schimbari sunt impuse de furnizorul local, intotdeauna se vor oferi hoteluri similare ca locatie/confort.
 • Distributia si tipul camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; detaliile legate de amplasarea, aspectul camerei sau orice cerinta speciala a pasagerului se rezolva direct la receptia hotelului (in functie de disponibilitati).
 • Majoritatea hotelurilor nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar poate fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc.
 • Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (seif, minibar, internet, etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
 • La plecare, clientii sunt rugati sa respecte cu strictete ora de plecare din hotel catre aeroport anuntata de reprezentantul agentiei Explore Travel si inainte de predarea cheilor la receptia hotelului sa achite toate cheltuielile suplimentare efectuate pe perioada sejurului.

Răsfoiește jurnalul de călător și accesează recomandările noastre

Pe blogul nostru iei parte la popasuri gastronomice exotice, descoperi oferte de neratat și ești transpus
în obiceiurile comunităților locale. Tu ce lifestyle de călător ai?


Galerie foto

Vezi frumusetile locului prin ochii fotografului.

Colonia Sacramento Uruguay
Ushuaia
Cascada Iguazu
Canalul Beagle
Faro Fin del Mundo
Nou!

Rezerva oferte online, in timp real!

Rezerva acum