Explore Coreea de Sud

Următoarea plecare: 17.09.2020
Durată circuit
12 zile
2,625 Euro / persoană
Grup: între 15 și 20 persoane
Locuri disponibile: 20
Categorie: Discover
Grad de dificultate: Moderat

Alte date de plecare

08.04.2021 / 20 locuri / 2625.00 euro   Rezervă

Incheon – Seul – Suwon – Andong – Daegu – Gayasan – Gyeongju – Busan – Seoul


Daca iti doresti o vacanta in care sa imbini culturi traditionale vechi alaturi de cele mai noi tendinte in tehnologie, Coreea de Sud este o alegere potrivita.

Capitala Seul este una dintre cele mai renumite metropole internationale, cu impunatoare centre comerciale alaturi de palate regale sau temple budhiste, cu o populatie de 10 milioane de locuitori.

Seul este recunoscut pentru cultura specifica generatiei tinere, K-pop si a faimoasului “Gagnam Style” dar si pentru muzeul Samsung D’light al gigantului electronicii, cu prototipuri ce folosesc ultimele tehnologii in domeniu.

Seul are multe locuri declarate patrimoniu UNESCO, palatul Changdeokgung, fortăreața Hwaseong, templul Jongmyo și Mormintele Regale ale Dinastiei Joseon dar si locuri extraordinare moderne precum Lotte World Tower (cu 123 etaje), Dongdaemun Design Plaza sau Muzeul Inovatiei.

Pe langa vizitarea unor orase precum Andong sau Busan, cu ritmul, obiceiurile si cultura specifica, vom avea ocazia unica de a sta 2 zile la templul Haeinsa intr-o experienta unica ce include cazare, masa dar si o introducere in meditatia Zen si ceremonia ceaiului. Vom simti atmosfera speciala a ceremonialului budhist.

O sa ne bucuram de asemenea de ritmul vietii coreeane, cu strazile pline de magazine de artizanat, broderii si lampioane din hartie confectionate manual, cu prajituri traditionale din orez, cu jocuri martiale specifice si ceaiuri traditionale.

Experiențe incluse în ofertă

 • Spectacol culinar de la Cooking Nanta
 • Traieste o zi din viata cotidiana a calugarilor budisti
 • Mergi prin orasul poreclit “Muzeul fara pereti”
 • Cel mai vechi observator Far Est, turnul Cheomseongdae
 • Lotte World Tower, cladirea cu 123 de etaje

Itinerariu

Afla ce cuprinde acest circuit.

Plecam de pe aeroportul Bucuresti Otopeni cu Qatar Airways la ora 12:55 si aterizam pe aeroportul Doha la ora 17:40. Avem escala la Doha, cu imbarcare pentru Seoul la ora 02:00, aterizarea fiind la ora 16:55 in aeroportul Incheon din Seoul.

La sosire la 16.55 transfer la aeroport pentru cazare. Putina odihna si iesim in oras pentru o scurta plimbare si o cina de bun-venit.

Vom petrece seara in jurul K-Start Road din zona Cheong-dong, cel mai scump cartier din Seul, locul unde celebritatile din Coreea isi petrec timpul liber.

Vom avea o cina bun venit la un un restaurant local din Seoul.

 

Cazare: hotel PJ Myeongdong 4* in Seoul sau similar

Nivel cazare: superior

Mese: pe avion si cina de bun venit la hotel

Experienta: Bun venit in Seoul

Aceasta zi este dedicata in intregime explorarii capitalei Coreea de Sud, Seoul.

Spectaculoasa metropola, cel mai mare oras din tara, cu aproximativ 10 milioane de locuitori, face parte dintre primele zece cele mai moderne orase din lume.

Un oras care alatura design-ul modern cu o istorie veche de mii de ani, Seoul dezvaluie atat palate regale cat si grandioase centre de cumparaturi, unul mai mare decat celalalt.

Dupa micul-dejun, mergem in zona Gangnam si exploram orasul plin de viata.

Vizitam muzeul Samsung D’light (expozitie digitala ce prezinta istoria gigantului electronicii cu prototipuri cu ultimele tehnologii in domeniu) unde ne conectam la ultimele tendinte ale celui mai mare “Chaebol” din Coreea de Sud.  

 “Chaebol” reprezinta structura de baza a economiei sud-coreene, un conglomerat de companii, condus de diverse familii, un fel de afaceri de familie, la scala gigant.

 

Vom merge apoi la Dongdaemun Design Plaza (DDP), localizat in cartierul comercial Dongdaemun. Aceasta este considerata cladirea cu cel mai futuristic design din Seoul. Un spatiu dedicat celor mai noi tendinte in design si moda, cu o mare varietate de expozitii pe tot parcursul anului.

 

Dupa-amiaza este dedicata explorarii fascinantei culturi sud-coreene numita K-pop.

Aceasta cultura specifica generatiei tinere a devenit celebra la nivel international datorita cantaretului PSY si a faimoasei sale piese “Gagnam Style”. K-pop este un gen muzical modern originar din Coreea de sud, un tip de muzica pop care combina mai multe stiluri muzicale: pop, muzică electronică, hip hop, rock, R&B alaturi de elemente audiovizuale.

 

Vizitam si SM-Town Land localizat in centru de afaceri Samsung COEX, pentru a descoperi cea mai mare companie de divertisment din tara si o varietate de spatii impartite in 4 etaje.

 

Dupa-amiaza vom asista la spectacolul “Cooking Nanta” inainte de a vizita cea mai faimos cartier de cumparaturi, Myeongdong, si de a lua cina la un restaurant local.

 

Cazare: hotel PJ Myeongdong 4* in Seoul sau similar

Nivel cazare: superior

Mese: mic dejun, pranz  si cina

Experienta: asistam la Cooking Nanta Show in Seoul

Dupa micul dejun, vom vizita celebrul LOTTE World Tower, cu cele 123 etaje ale sale, care este cel mai inalt zgarie-nori din Coreea de Sud si totodata a cincea cea mai inalta cladire din lume.

Apoi puteti descoperi Muzeul Inovatiei in zona Suwon. Deschis in anul 2014 cu ocazia aniversariii a 45 ani Samsung, muzeul prezinta istoria tehnologiei de la Thomas Edison pana in zilele noastre, avand deasemenea si o expozitie dedicata istoriei Samsung.

Vom vizita fortareata Hwaseong, una dintre cele mai mari structure militare din tara, construita in timpul dinastiei Joseon, astazi incadrata pe lista monumentelor UNESCO. Pe drum, se poate face o oprire la ferma Seoil ce ofera mancare traditionala coreeana.

Pranzul inclus la un restaurant local in timpul excursiei spre Suwon. Sosire dupa-amiaza in Suwon si seara liber.

Cazare: hotel Value High End 3* in Suwon sau similar

Nivel cazare: superior

Mese: mic dejun si pranz

Experienta: vizita la LOTTE World Tower  

 

Dupa micul dejun ne deplasam catre orasul Andong aflat la aproximativ 2 ore jumatate, unul dintre ultimele orase antice locuite din Coreea, leaganul confucianismului din tara si a dansului cu masti. Pe drum, vom face un popas in satul traditional Andong Hahoe, inscris pe lista patrimoniului World Heritage UNESCO, inainte de a vizita muzeul mastilor.

Mestesugul confectionarii mastilor a fost decalarat patrimoniu national al Coreei de Sud. Mastile “Hahoe Byeolshin gut” sunt purtate in timpul festivalului omonim si sunt 11 masti umane precum si de animale.

 

Pranzul este servit la un restaurant local. Dupa amiaza exploram orasul construit in urma cu aproximativ 2.000 de ani, ce a fost numit Gochang pana in anul 930, devenind ulterior un centru important al confucianismului, ce a influentat viata politica a intregii regiuni. Dupa amiaza se poate incheia cu vizitarea “Byeongsan Confucian Academy”, o capodopera a arhitecturii coreene confuciene ce aduce omagiu in memoria lui Seong-nyong Yu (1542-1607).

 

Cazare: hotel Grand Andong 3* in Andong sau similar

Nivel cazare: standard

Mese: mic dejun si pranz

Experienta: vizita satului “Hahoe Byeolshin gut” 

Dupa micul dejun, o plimare prin oras si vizita fabricii Hanji, unde este produsa hartia traditionala coreana. Plecam spre Daegu pentru a ne plimba in jurul pietei Seomun, cunoscuta ca una dintre pietele principale din timpul dinastiei Joseon.

Pranz lua la un restaurant local. Dupa amiaza, vizita Muzeul de Medicina Orientala pentru a descoperi principiile medicinei traditionale. Check-in-ul la hotel dupa care restul zilei este liber in localitatea Daegu.

 

Cazare: hotel Grand Daegu 4* in Daegu sau similar

Nivel cazare: superior

Mese: mic dejun si pranz

Experienta: vizita Muzeului de Medicina Orientala

Dupa micul dejun, vom porni spre Parcul National Gaya pentru o experienta memorabila: vom petrece o zi plina si o noapte la templul Haeinsa, ce include si masa ceremoniala budista, o introducere in meditatia Zen si ceremonia ceaiului. Acest templu este construit in anul 802 de doi calugari si este mentionat astazi drept patromoniu international de catre UNESCO. Aici se gasesc Triptaka Koreana, 80.000 de placi continand documente importante budiste, 15 comori nationale si 200 private. Pensiune completa si noaptea se va petrece la templu.

 

Nota: Innoptarea la templu inseamna ca vizitatorii trebuie sa respecte anumite reguli. Barbatii si femeile vor sta in zone separate pe timpul noptii, dormind pe ceva simplu, iar mesele sunt exclusiv vegetariene si trezirea va fi la ora 4 dimineata. Aceasta este o experienta speciala si unica, pentru impartasirea pe parcursului unei zile a vietii cotidiene a calugarilor. Este varianta de a dormi intr-un hotel obisnuit, la cerere.

 

Cazare: la tempul Haeinsa

Nivel cazare: traditional

Mese: mic dejun, pranz si cina

Experienta: petrecem ziua si innoptam la un temple budhist

Dupa micul dejun, experienta la temple se incheie si vom pleca spre Gyeongju. Pranz la un restaurant local la sosirea in oras dupa care urmeaza un tur al orasului ce poarta porecla “muzeul fara pereti”. Aceasta capitala veche a regatului Shilla a fost declarata World Heritage Site de catre UNESCO in anul 2000. Dupa amiaza, vom vizita templul Bulkugsa, si acesta mentionat de UNESCO in patrimoniul sau. Picturile pe lemn si arhitectura fac ca acesta sa fie una din comorile vechi ale regatului Shilla. Mai tarziu, continuam cu vizita la pestera Seokguram care are o statuie monumentala a lui Budha privind marea. Sanctuarul este considerat o capodopera a artei budiste in estul indepartat. Apoi, Vom merge prin parcul Tumuli, care are 23 de morminte ale suveranilor regatului Sheilla si a familiilor lor, si vom vizita mormantul “Heavenly Horse”. In timpul sapaturilor arheologice, au fost descoperite multe comori care sunt acum expuse la Muzeul National. Continuam cu vizita celui mai vechi observator Far Est, turnul Cheomseongdae contruit in 634. Aici vom vedea cum astronomii au studiat miscarea stelelor si prezicerea eclipselor de soare si luna. La final, vom vizita Anapji Pond, inima unei gradini vechi, construite in secolul al saptelea.

Noaptea se va petrece in Gyeingju.

 

Cazare: hotel Commodare 4* in Gyeongju sau similar

Nivel cazare: superior

Mese: mic dejun si pranz

Experienta: exploram “muzeul fara pereti”

 

Dimineata pornim catre Busan. Ne vom plimba prin piata de peste Jagalchi – una dintre cele mai mari din Asia dar si pe plan international, unde se gasesc toate tipurile de produse. Continuam cu vizitarea Gamcheon Culture Village, amplasat la poalele muntelui si decorat cu mostre diverse obiecte de arta, de catre populatia locala. Putem degusta specialitati culinare locale in piata.

Vom vizita ‘’Cemetery of United Nations’ Memorial’’, unic in lume si gestionat de catre Natiunile Unite, inca din anul 1960. Acesta aduce un omagiu celor 37.895 membrii ai fortelor ONU cu cele 17 nationalitati care au murit in timpul razboiului corean care a avut loc intre anii 1950 si 1953.

Pranz la un restaurant local.

Vom pleca la drum pentru a vizita templul Boemeosa sau Haedong Yonggungsa, o capodopera arhitecturala situata intr-un cadru montan de o frumusete extraodinara.

Ne intoarcem apoi la hotel, iar restul timpului este liber in Busan.

 

Cazare: hotel Commodare 4* in Busan sau similar

Nivel cazare: superior

Mese: mic dejun si pranz

Experienta: degustam specilitati culinare locale in piata din Busan

 

Dupa micul dejun calatorim cu trenul KTX catre Seoul.

La sosire vizitam Palatul Gyeongbokgung: palat regal localizat in nordul capitalei, construit pentru prima data in secolul al XIV – lea si a doua oara in secolul al XIX-lea. Acest loc special este unul dintre cele 5 locuri din dinastia Choson (Joseon) si include Muzeul de Folclor si o colectia care surpinde vieta traditionala coreana. Apoi ne putem bucura de o plimbare prin satul “Hanok” din Bukchon. Aceasta zona este cunoscuta drept “Satul de Nord”, loc ce detine un ansamblu de 9000 de case traditionale coreene, un loc unde veti simti cu adevarat spiritul autentic al unei culturi stravechi.

Dupa amiaza, o plimbare pe strada Insadong, plina de magazine de antichitati si galerii de arta, va fi mai mult decat binevenita.

Seara cina barbeque coreena de ramas bun in Coreea

 

Cazare: hotel PJ Myeongdong 4* in Seoul sau similar

Nivel cazare: superior

Mese: mic dejun si cina

Experienta: vizita satului Hanok din Seoul

Zi libera pe cont propriu pentru cumparaturi in Seoul. Orasul este renumit pentru centrele comerciale, pentru strazile pline de magazine cu cele mai noi marci de cosmetic, pentru magazinele celor mai mari branduri international precum si pentru designerii locali.

 

Eliberarea camerelor se face cel tarziu la ora 12.00 iar seara avem transferul la aeroport pentru zborul Qatar Airways spre Bucuresti via Doha.

Plecare din Seoul cu zborul companiei Qatar Airways spre Doha cu decolare la ora 01:15. Sosirea in Doha la ora 05:15 pentru escala. Plecare spre Bucuresti la ora 06:50 si aterizare pe aeroportul Otopeni la ora 11:55.


Servicii incluse

 • Persoana in camera dubla: 2.625 Euro
 • Persoana in camera single: 2.980 Euro

Grup minim de 15 persoane.

In cazul in care grupul minim nu se realizeaza, excursia se anuleaza sau tariful se recalculeaza.

Cost

Pachetul include

 • Bilete de avion cu Qatar Airways pentru Bucuresti – Seoul si retur
 • Toate taxele de aeroport si taxa de bagaje pentru aceste zboruri
 • 8 nopti de cazare la hoteluri de 4* in Korea de Sud
 • 1 noapte cazare la un temple budhist
 • Mese: mic dejun in fiecare zi, 4 cine si 7 pranzuri
 • Experiente locale:
 • Participare la Cooking Nanta Show in Seoul  
 • O noapte la un temple budhist
 • Vizitam Geongju sau “muzeul fara pereti”
 • Plimbare prin satul Hanok
 • Cina barbeque coreean in Seoul
 • Toate transferurile si vizitele incluse in itinerariu cu transport privat
 • Servicii de ghizi locali in limba engleza pe durata excursiilor
 • Intrarile la obiective turistice mentionate in program
 • Insotitor de grup din partea Explore Travel
 • TVA

 

Pachetul nu include

 • Asigurarea medicala obligatorie
 • Asigurarea storno optionala, se incheie in aceeasi zi cu contractul turistic
 • Alte mese in afara celor mentionate in program
 • Alte excursii si activitati optionale
 • Bacsisul pentru ghizii si soferii locali : aproximativ 100 Euro / persoana

 

Detalii servicii

Orar zbor pentru excursia din aprilie 2020

Plecare

Bucuresti

Doha

12:55

17:40

 

Doha

Seoul

02:00

16:55

         

Retur

Seoul

Doha

01:15

05:15

 

Doha

Bucuresti

06:50

11:55

 

Orar zbor pentru excursia din septembrie 2020

Plecare

Bucuresti

Doha

12:55

17:40

 

Doha

Seoul

02:00

16:55

         

Retur

Seoul

Doha

01:15

05:15

 

Doha

Bucuresti

06:50

11:55

Bilete de avion
 • 8 nopti de cazare la hoteluri de 4* in Korea de Sud
 • 1 noapte cazare la un temple budhist
Cazare
 •  mic dejun in fiecare zi, 4 cine si 7 pranzuri
Mese
 • Participare la Cooking Nanta Show in Seoul  
 • O noapte la un temple budhist
 • Vizitam Geongju sau “muzeul fara pereti”
 • Plimbare prin satul Hanok
 • Cina barbeque coreean in Seoul
Experiente locale

Modalitatea de plata a pachetului este:

 • Avans de 50% din valoarea excursiei in momentul inscrierii.
 • Plata integrala cu cel tarziu 30 de zile inainte de data plecarii.

 

In cazul in care turistul renunta din vina sa la pachetul de servicii turistice care face obiectul prezentului contract, se vor percepe urmatoarele penalizari:
 

 1. 25% din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face cu mai mult de 46 de zile calendaristice inainte de data plecarii;
 2.  50% din tariful pachetului de servicii, daca renuntarea se face in intervalul 45 - 30 de zile  calendaristice inainte de data plecarii;
 3. 100% din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face intr-un interval mai mic de 30 zile inainte de plecare sau pentru neprezentarea la program.

Documente de calatorie

 • Este necesar PASAPORTUL ELECTRONIC SAU PASAPORTUL SIMPLU valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Nu se accepta pasaportul temporar.
 • Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta.
 • Documente pentru minori          

 • Pentru minorii care calatoresc insotiti de un singur parinte, este necesar acordul celuilalt parinte exprimat printr-o declaratie autentificata la notariat. Daca celalalt parinte a decedat, este necesara o copie dupa actul de deces.
 • Pentru minorii care au un singur parinte declarat in certificatul de nastere, este necesara o copie a acestui certificat.
 • Pentru minorii care calatoresc insotiti de un singur parinte si acesta este divortat, este necesara hotararea judecatoreasca definitiva prin care i-a(u) fost incredintat(ti) minorul(ii) si copie dupa actul de divort. Daca hotararea judecatoreasca nu este definitiva, este necesar acordul celuilalt parinte exprimat printr-o declaratie autentificata la notariat.
 • Pentru minorii care calatoresc fara parinti si au fost incredintati unei terte persoane, este necesar acordul ambilor parinti exprimat printr-o declaratie autentificata la notariat precum si cazier juridic pentru persoana care ii insoteste.
 • Daca nu va incadrati in niciuna dintre prevederile de mai sus, va rugam sa consultati site-ul politiei de frontiera: www.politiadefrontiera.ro si sa va asigurati ca intruniti conditiile prevazute de articolul 2 alin. 2 din Legea nr. 248/2005 cu modificarile ulterioare, apeland politia de frontiera la nr. de telefon 021.9590. 

Nota

 • In functie de anumite situatii speciale, programul poate fi modificat de conducatorul de grup, fara insa a aduce prejudicii structurii de baza a programului

Răsfoiește jurnalul de călător și accesează recomandările noastre

Pe blogul nostru iei parte la popasuri gastronomice exotice, descoperi oferte de neratat și ești transpus
în obiceiurile comunităților locale. Tu ce lifestyle de călător ai?


Galerie foto

Vezi frumusetile locului prin ochii fotografului.

Lotte Tower
Busan
Gyeongbokgung Palace
Seoul Namsan Tower
Samsung d'Light
Namdaemun Market
Seul